Sűrűmeggy~

Sűrűmeggy...nálunk legalábbis ezen a néven fut. Mindenki más általában Meggyszósznak hívja. Előnye, hogy gyorsan kész van, nem macerás és még finom is. :D Lássunk is hozzá.

Hozzávalók:
  • Meggy (magozott az ajánlott, hacsak nem szereti valaki evés közben a magokat vadászni..)
  • cukor
  • natúr joghurt (tejmentes változatnál elhagyható)
  • vaníliás (vagy puncsos) puding 







A meggyet felteszem főni és ízlés szerint megcukrozom.

A zacskó pudingot összekeverem a natúr joghurttal. Majd ha megfőtt a meggy a levével felhígítom és behabarom vele. 
Azonban ha tejmentes változatot szeretnék akkor a joghurtot úgy, ahogy van kihagyom és csak felhígítom a meggy levével.



 Azért kell előtte felhígítani hogy ne csomósodjon be.

Felforralom és kész.







Jó étvágyat!:)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Fordított hatlapos.

Bacon-be tekert töltött csirkemell.

Mézes BBQ csirkemell.