Sűrűmeggy~
Sűrűmeggy...nálunk legalábbis ezen a néven fut. Mindenki más általában Meggyszósznak hívja. Előnye, hogy gyorsan kész van, nem macerás és még finom is. :D Lássunk is hozzá.
Hozzávalók:
- Meggy (magozott az ajánlott, hacsak nem szereti valaki evés közben a magokat vadászni..)
- cukor
- natúr joghurt (tejmentes változatnál elhagyható)
- vaníliás (vagy puncsos) puding
A meggyet felteszem főni és ízlés szerint megcukrozom.
A zacskó pudingot összekeverem a natúr joghurttal. Majd ha megfőtt a meggy a levével felhígítom és behabarom vele.
Azonban ha tejmentes változatot szeretnék akkor a joghurtot úgy, ahogy van kihagyom és csak felhígítom a meggy levével.
Azonban ha tejmentes változatot szeretnék akkor a joghurtot úgy, ahogy van kihagyom és csak felhígítom a meggy levével.
Azért kell előtte felhígítani hogy ne csomósodjon be.
Felforralom és kész.
Jó étvágyat!:)
Megjegyzések
Megjegyzés küldése