Rakott palacsinta.

Ha az ember lusta és hamar túl akar lenni az ebéd készítésen (mint én) és nem eszik sokat (pont mint én) akkor a palacsinta egy remek választás. Ha otthon ez az ebéd akkor sosincs az embernek esélye repetázni de ha egyedül vagyok rá akkor miután elfogyott az összes egy jó darabig látni se bírom a palacsintát. :D De nézzük is milyen nálunk a rakott palacsinta.:)

Hozzávalók:
  • Palacsinta tészta (hmm..ezt nehéz bővebben kifejteni mert ez nálunk "megérzés", hogy miből mennyi kell bele..úgyhogy csak ennyit tudok mondani: liszt, tojás, tej, szóda/ásványvíz/víz)
  • túró
  • tejföl
  • cukor

 A kikevert palacsinta tésztát szépen kisütögetem. A túrót tejföllel és cukorral összekeverem, úgy hogy finom legyen. A tejföl maradék részét pedig cukorral keverem össze, természetesen finomra. :D



 A túrós krémmel megtöltöm a palacsintáimat. Amiket egy jénai tálba belepakolgatok.

Amikor egy réteg kész akkor azt megkenem a cukros tejföllel. És pakolom rá a következő réteg palacsintát. Ezt folytatom addig, amíg tele nem lesz a jénai.

 Amikor tele a jénaink beteszem a sütőbe, hogy az egész szépen összemelegedjen. Nem kell megsütni nagyon csak annyira, hogy szépen átmelegedjen az egész. 


Akkor hát Jó Étvágyat hozzá!^^



Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Fordított hatlapos.

Bacon-be tekert töltött csirkemell.

Mézes BBQ csirkemell.