Szivárványos palacsintatorta.

Amikor egy kicsit különlegesebbé akarja tenni az ember a jól megszokott és egyszerű dolgokat arra tökéletes megoldás ha megszínezzük a dolgokat. Bár vannak rokonaim akik bátortalanok a színes dolgaimmal szemben merthát ez nem rendes színe van. :D



Hozzávalók:
  • Palacsinta tészta (ahogy a Rakott palacsinta receptnél is írtam, nekem otthonról, amikor először palacsintát csináltam magam anyukám annyit mondott "hát valamennyi liszt, hozzá arányosan tojás meg egy kis olaj és szóda")
  • ételszínező (ahány színűre szeretné az ember én - sárga, zöld, kék, piros és lilát választottam)
  • növényi tejszínhab
  • porcukor
  • habfixáló

Az elkészítés nem nagy ördöngösség a kikevert palacsinta tésztát elosztjuk annyi felé ahány színünk van és minden adagot beszínezzük, majd kisütjük őket. 

Ezután a növényi habtejszínt a porcukorral és a habfix-el habbá verjük és elkezdjük a palacsinták közé tenni. én minden színből 4 palacsintát sütöttem ki. A habtejszínem kb fél liter volt ez kevésnek bizonyult számomra (de én eléggé szeretem a habos dolgokat úgyhogy lehet csak azért). És ezután még egy kicsit pihentettem a hűtőben és utána szeleteltem.



Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Fordított hatlapos.

Bacon-be tekert töltött csirkemell.

Mézes BBQ csirkemell.