Őszintén bizakodva álltam neki, de volt félsz is az édessége miatt, pedig az édes savanyú mártás a kedvencem itt mégis bizonytalan voltam. De feleslegesen tartottam tőle mert totálisan finom lett. És hiába tűnik a képről hogy odaégettem mint a szar, átverés mert a felső sütéses funkció pirította meg a legtetejét ami elég jó lett szerintem - bár lehet mert apukámtól örököltem, hogy a széle a legjobb a sütiknek és az égettebb kaja is mindig finomabb..igen furák vagyunk. :D Hozzávalók: 2 egész csirkemell , 4 félre vágva 3 ek kechup 3 ek méz 1 ek barna cukor 2 ek gluténmentes Worcestershire-szósz - ami ezt illeti döbbenten jöttem rá, hogy volt ilyenem, egyenesen sokkolt, mert életemben nem hallottam róla erre bumm ott volt a konyhámban só, bors 1 gerezd fokhagyma 1 ek finomra aprított vöröshagyma - én nem sajnáltam bele tettem egy egész fejjel Nem nagy ördöngösség az összerakása csak előre találjuk ki, hogy a húsnak legyen ideje a pácban. Tehát először a pácot csináljuk meg, amihez a kec
Megjegyzések
Megjegyzés küldése